Yves Seghers

De eerste stappen op het podium worden gezet begin jaren ‘80 wanneer Yves de titel van miniprins carnaval behaalt.  In 1984 verschijnt zijn eerst carnavalsingle “Pukkelneus”.

Lindsay treed op van xxuxx - xx-xx

Toast

Op 16-jarige leeftijd start Yves een solocarrière, het succes laat evenwel op zich wachten.
 
Van ’90 tot eind ’92 fungeert hij als de zanger van de populaire groep TOAST. “Ik schreeuw het van de daken” wordt hun bekendste hit en goed voor goud. Ook het album “Twee uur ’s nachts” is een voltreffer en behaalt eveneens die gouden status.

Megahits

In de zomer van ’97 scoort Yves opnieuw een megahit met de wals “Café De Zwaan”.
Begin 2011 laat Yves opnieuw van zich horen met de aprèsski-hit “Boven op de berg”.

Carnavalskrakers

Yves is intussen al jaren “uit de kast”, dat brengt hem op het idee om een superfoute gayplaat op de markt te brengen: “Een beetje gay (dat is okay)”.  Met succes, want Yves scoort er een dikke nummer 1-hit mee in 2012
 
In 2015 komt “waar zijn die handjes” uit. Een nummer dat intussen, samen met de Aalsterse versie die Yves opnam met carnavalgroep “Beschomt” al meer dan 375.000 keer werd bekeken op You Tube  wat aanzienlijk is voor een Nederlandstalig lied.
 
Ook in 2017 staat Yves opnieuw in de belangstelling met het nummer “Waar is mijn vleeskroket”, de voorloper van het album “Het dak eraf” dat vanaf maart overal te koop is.
 
2018 start goed met de carnavalskraker “Geweldig Figuur”, voorzien van een hilarische videoclip en tijdens de hete zomer gaat iedereen aan het “Schudden”.
 
Ook in 2019 is Yves weer van de partij met een typisch carnavalnummer “Vi Va Vogeltje”, tijdens de zomer gaat hij even de andere toer op met het instant-feel-good liedje “Lekker Leven”.
Yves heeft jaarlijks ook een meer dan goedgevulde optredenkalender. Voor seniorennamiddagen, schlagerfestivals en alles wat daartussen ligt, ben je bij hem aan het juiste adres, want geloof het maar: waar Yves komt, is de ambiance verzekerd…
 
Kortom, Yves Segers is nog lang niet uitgezongen!
We vinden het fijn als je deze pagina deelt met je netwerk
Schlagerhei logo
Schlagerfestival in Pijpelheide op 9 mei 2020 ten voordele van de werking van AKABE Albatros en Gidsen.
Adres
Dophei 1
2221 Pijpelheide (Heist op den Berg)