Sasha & Davy

Liefde in de hoofdrol.
De Nederlandse Sasha Rosen (1978) en Vlaamse Davy Gilles (1976) leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over.

Sasha & Davy treden op van xxuxx - xx-xx

Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje. Nog geen jaar later werd hun eerste zoontje geboren: Beau. In april 2014 werden ze opnieuw trotse ouders van hun 2e kindje: dochter Noa.

Sasha bleef actief als (musical)actrice en zangeres. Davy speelde o.a. in de succesvolle televisieseries Familie en Wittekerke. Daarnaast maakt hij sinds 2003 deel uit van de zeer succesvolle Vlaamse band De Romeo’s.


Hitsingles

Mamma Maria, Onafscheidelijk en Een zomeravond met jou, waren een aantal van de eerste hitsingles uit hun debuut album Onafscheidelijk van dit muzikale echtpaar. 

Na het succes van hun eerste album, brachten Sasha & Davy begin 2014 een nieuw album uit: Wij zijn één. Dit album kwam tot stand in samenwerking met Jan Smit, die samen met Davy een aantal nummers schreef. Nederlandstalige pop-nummers met een frisse sound, vlotte up-tempo nummers en prachtige ballads. Ook allemaal voorzien van unieke videoclips. Zo verraste Sasha in de clip van Wij zijn één, Davy met een positieve zwangerschapstest en in de clip van Wonderkind toonden Sasha & Davy hun pasgeboren dochtertje Noa.

In de zomer van 2015 bracht het duo een derde album uit: La Vita è Bella. Een concept-album met Italiaanse klassiekers in een Nederlandstalig jasje. Het duo reisde naar Firenze om een zevental clips op te nemen. Die DVD-special verscheen samen met de CD en zorgde voor een zeer succesvol album.


Leef en lach

Het vierde album 'Leef en Lach' kwam in 2017 uit. Met o.a. de singles Op elk moment, Vrij als de wind en Lente.

In hetzelfde jaar is de Romeo's film H.I.T., waar ze allebei in meespelen, in première gegaan. Ook stond het koppel voor het eerst op het Schlagerfestival in Hasselt. 

Op het vijfde album 'In the Jukebox' staan allemaal klassiekers uit de jaren '60. Op aanvraag van de fans is dit leuke concept album tot stand gekomen, met nummers als 'Stand by me', 'My girl' en 'Always on my mind'.

Ondertussen treden ze op in het hele land en zingen Sasha & Davy een mix van eigen nummers en covers. Door de vloeiende combinatie van pure romantiek, professionaliteit en sfeer is deze act bij uitstek geschikt voor iedere gelegenheid.
We vinden het fijn als je deze pagina deelt met je netwerk
Schlagerhei logo
Schlagerfestival in Pijpelheide op 3 mei 2019 ten voordele van de werking van AKABE Albatros en Gidsen.
Adres
Dophei 1
2221 Pijpelheide (Heist op den Berg)