Rene Redley

Rene Redley is geboren te Turnhout op 30 april 1965 en wonend in het hartje van de kempen.

Rene Redley treed op van xxuxx - xx-xx

Hij begon vele jaren geleden op campings in Nederland met playback & soundmix wedstrijden waar hij het altijd toch tot een heel goed einde bracht. Zo ging de bal aan het rollen.

De laatste jaren is Rene ook regelmatig te zien op de Vlaamse muziekzender MENT tv en ook in Nederland op de TV Oranje worden zijn clips en nummers regelmatig getoond!

Ook was Rene te gast bij het populaire één programma De neus van Pinokkio met Bart Peeters waar hij zijn hitsingle "De mooiste van allemaal" bracht.


Ambiance!

Ondertussen gaat het Rene voor de wind en scoort hij zeer goed met zijn nummers in de Ultratop Vlaamse Top 50. "Wat een lekker ding", "Ga", "Butterfly", "Te jong", "Zonder jou" haalde keer op keer de Vlaamse hitlijsten. Met "Ga" stond Rene zelfs 8 weken in de Ultratop Vlaamse Top 50!

Nu na al die jaren hard werken heeft Rene een eigen all round show in elkaar kunnen steken en brengt hij altijd iets verrassends op het podium en heeft hij zelfs iedere maand een eigen matinee show met steeds een volle zaal en veel ambiance!

Het meest van al zingt Rene zijn schlager nummers. Je kan zeggen dat Rene de Kempense schlagerzanger is geworden.

Met deze aanpak loopt het voor Rene als een zonnetje en genieten hij en zijn vele fans van iedere show en optreden.
We vinden het fijn als je deze pagina deelt met je netwerk
Schlagerhei logo
Schlagerfestival in Pijpelheide op 3 mei 2019 ten voordele van de werking van AKABE Albatros en Gidsen.
Adres
Dophei 1
2221 Pijpelheide (Heist op den Berg)