Johan Veugelers

Johan is al enkele jaren actief in de muziekwereld en heeft in die tijd een aardige CV bij elkaar gesprokkeld. Als drummer zorgde hij voor de nodige beats bij artiesten als Ilse Delange, Paul de Leeuw, Roel Vanvelzen, Caro Elerald en Alain Clark.

Rene Redley treed op van xxuxx - xx-xx

Acordeon

In februari 2011 maakt het drumstel plaats voor een accordeon want vanaf dat moment maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets. Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in Belgiƫ met ondertussen meer dan 140.000 verkochte albums. Ook speelde hij accordeon in op het album van Frans Bauer en bracht singles uit met o.a. Django Wagner, Franse Bauer en Sam Gooris.


Solo

Begin 2014 maakt Johan in Belgiƫ zijn solo-debuut. "Aan alle mooie meiden", "Vlaamse Nachten", "Ik was nooit een casanova"", Hey jij". Het zijn stuk voor stuk meezingers die we het afgelopen jaar van Johan Veugelers te horen kregen. Met zijn laatste nieuwe single "Hou me vast" durft Johan nu ook de gevoelige snaar te raken. Hij heeft al menig feesttenten en festivals op zijn kop gezet met zijn aanstekelijk repertoire van herkenbare meezingers waarbij hij de combinatie met zijn accordeon zoveel mogelijk opzoekt.

Op zoek naar een feestje met interactie, energie en een dosis enthousiasme? Dan mag Johan Veugelers zeker niet ontbreken!
We vinden het fijn als je deze pagina deelt met je netwerk
Schlagerhei logo
Schlagerfestival in Pijpelheide op 3 mei 2019 ten voordele van de werking van AKABE Albatros en Gidsen.
Adres
Dophei 1
2221 Pijpelheide (Heist op den Berg)